top of page
  • Writer's picturePremium Events

Andrei Ciobanu: ,, Încrederea în sine este succesul performanțelor noastre!”


Andrei Ciobanu este artistul care după mai bine de 20 ani de experiență a decis să lanseze proiectul Premium Events, proiect care a reușit să ajungă astăzi un concept unic, gîndit special pentru evenimente artistice de calitate. Numele lui Andrei a figurat în numeroase contracte artistice nationale și internationale.

În spatele proiectului care a început să acapareze tot mai mult teren în lumina reflectoarelor, activează o echipă de tineri profestioniști capabili să diversifice serviciile prestate în funcţie de tipul evenimentului în care se implică.


Ambiția și perseverența l-au motivat pe Andrei să „adere” la o singură finalitate: calificarea proiectului Premium Events în topul celor mai solicitate producții artistice din Republica Moldova.

Colaborările de durată cu restaurantele din țară, prezentatori și origanizatori de evenimente este unul dintre obiectivele majore ce îl motivează să fie foarte atent la toate serviciile prestate și cel mai important, la evaluarea calității acestora.


Frumoși, prezentabili, cu o ținută artistică impecabilă, tineri și dinamici, artistii Premium Events sunt capabili să transforme orice eveniment într-un spectacol de zile mari.

Pentru că știe ce înseamnă arta dansului și cât este de important orice element, Andrei are grijă ca orice apariție publică a echipei sale să rămîna una memorabilă, cu costume de calitate și perfect asortate stilului, dansului, dar și evenimentului la care evoluează. Colaborează în acest scop cu cei mai buni designeri vestimentari, iar mai nou, trupa se evidentiază prin noua colecție creată de Alina Bradu creată în exclusivitate pentru echipa Premium Events. Astăzi colecția a devenit motiv de inspirație atât pentru public cât și pentru organizatorii de evenimente specializate.


bottom of page